Profesionalna astrologija

Vaš Svakodnevni Astro Portal. Mesto gde tajne ne postoje!

.

Nazovite nas

Profesionalna astrologija

Vaš Svakodnevni Astro Portal. Mesto gde tajne ne postoje!

.

Nazovite nas
profesionalna astrologija

Profesionalna astrologija

Pod opštim pojmom astrologije podrazumeva se kretanje nebeskih tela i planetarnih tranzita u cilju istraživanja njihovog uticaja na ljude i događaje. U proučavanju astroloških aspekata, kao dela struke astrologa, a na temelju tradicionalne i moderne astrologije, možemo sagledati mehanizam stvaranja jedinstvenog znanja. U praksi to nazivamo profesionalna astrologija. Strategija rada svakog astrologa uključuje određena ili specijalizovana područja stručnosti.

Profesionalna astrologija bazira se na različitim temama, disciplinama i tehnikama koji kao skupina ističu u prvi plan znanje kao nezamenljiv resurs u procesu istraživanja ljudske sudbine i događaja na globalnom planu. Na temelju analize različitih profesionalnih područja u prvi plan ističu se tradicionalni modeli, a nakon toga i moderna metoda sudelovanja u struci. Svaki astrolog na svoj jedinstven način sudeluje u doprinošenju specifične baze novih saznanja ili oplemenjivanja postojećih. Sa obzirom na svoju funkcionalnu ulogu, profesionalna astrologija u savremenom društvu direktno je povezana sa uspehom u procesu znanja koje se prenosi i koje mora biti struktuirano.

Što nam omogućava profesionalna astrologija

Danas u savremenom dobu, profesionalna astrologija omogućava da na lakši način steknemo uvid kroz različita područja života – u afektivnom smislu, većoj samospoznaji, poslovnom segmentu, oblasti razvoja, planiranja i uopšteno rasta. Iako su u ranijem dobu postojala dva osnovna pravila prema kome se moglo steći zvanje astrologa, sada nema striktnih pravila, osim sudelovanja u školama astrologije, tečajevima, dopisnim kursevima, što ujedno daje izvrsnu različitost i mnogo više znanja u konkretnom radu. Modeli raznih studija, tečajeva, kao smernice u obrazovanju sa različitim vremenskim trajanjem, omogućavaju osobi da postane astrolog i bavim se temama koje obuhvataju područje profesionalna astrologija.

No, kako sve to funkcioniše, koliko znanja i stručnosti je potrebno da bi pojedinac mogao biti deo koncepta kroz segment profesionalna astrologija? S obzirom da je profesionalna astrologija vrlo složena oblast, u praksi se pokazalo da najuspešniji astrolozi iza sebe imaju određeni nivo znanja stečen kroz studije, sertifikate i škole, godine predanog istraživanja, rada i učenja što ih odvaja od laika i amatera koji nemaju potrebne kvalifikacije.

Što obuhvata profesionalna astrologija

Profesionalna astrologija obuhvata široku oblast, gde spadaju različiti vidovi, tehnike i metode ove drevne discipline. U tom pogledu može se postupno navesti deo po deo oblasti koju obuhvata profesionalna astrologija

-Osnovna načela i temelji astrologije

– Zodijak

-Tumačenja kroz različite tehnike

-Interpretacija mnogobrojnih tehnika

-Različiti sistemi proračuna za prediktivni deo

-Tranziti

-Solarni povratak

-Lunarni povratak

-Pomračenja

-Progresija

U širokoj upotrebi kroz koncept profesionalna astrologija uvršćuju se i:

-Medicinska astrologija

-Poslovna astrologija

-Karmička astrologija

– Sinastrija (uporedni horoskop)

-Mundana astrologija i mnoge druge.

Profesionalni astrolozi su svesni međuodnosa svog znanja u primeni  i tumačenju astroloških karti, jer kroz svoje odgovarajuće iskustvo se integrišu u segmentu preofesionalna astrologija. To znači da svi stručnjaci iz ove oblasti imaju odličnu sposobnost vrednovanja i primene najboljih rešenja, davanja smernica i detaljne analize  u obavljanju svog profesionalnog rada.

Ciljevi profesionalne astrologije

Opšti ciljevi koji su obuhvaćeni u segmentu profesionalna astrologija je da se kroz znanje, iskustvo, astrološku praksu, napredne tehnike, obavlja stručno savetovanje i doprinese astrološkom razvoju. Gledajući iz sociološke perspektive, profesionalna astrologija formalno se umeće u područje obrazovnog sistema, gde je najveći stepen korespondencije u sponi sa specifičnim znanjima i primene u stručnoj praksi gde bi se zadovoljile određene potrebe društvene celine.

Profesionalna astrologija može biti od velike koristi ljudima koji imaju mnogobrojna pitanja vezana za finansijsku oblast, za profesionalni život, usavršavanje veština, za bolje upravljanje karijerom, za nova lična postignuća, za poboljšanje porodičnih odnosa, za prevazilaženje teškoća u partnerstvu, za traženje razloga oslabljene vitalnosti i zdravlja kao i mnogim drugim primenljivim područjima.

Na ovaj način pofesionalna astrologija otvorena je za sve skupine ljudi koji dele probleme iz istih životnih oblasti ili jednostavno žele saznati postojeće inovativne astrološke tehnike u cilju ličnog i profesionalnog rasta. Osim toga, svaki profesionalni astrolog će detaljno objasniti i primeniti svoje znanje u cilju da pojedinac stekne nove uvide i iskustvo iz segmenta profesionalna astrologija.

Iako se astrologija više smatra divinacijskom disciplinom, profesionalna astrologija kroz ispravno tumačenje nebeskih tela i planetarnih tranzita prikazuje načine sudbinskog putovanja od početka života do kraja i razvijanja na sudbinskom putu, gde je prikazan odraz stanja duše i unutrašnje stanje osobe u specifičnim situacijama ili oklonostima. Na ovaj način profesionalna astrologija pomaže nam da pronađemo sve ono što je duboko skriveno, a ime veze sa neobičnim ili zanimljivim situacijama.

Ovo sveobuhvatno područje astrologije propraćeno najsavremenijim metodama, predstavlja jednu novu paradigmu u razumevanju najvažnijih životnih pitanja. Dinamka interakcije kroz znanje, intuiciju i različite tehnike svakako doprinose da se profesionalna astrologija nalazi na tronu mističnih nauka i pozicije u modernom društvu.

U praksi cilj svakog astrologa je da se iz oblasti profesionalna astrologija korisniku prenese suština prikazanih aspekata u natalnom grafikonu određenom metodologijom i implementira na najbolji mogući način kako bi se postigao puni potencijal i dobila veća učinkovitost u kontekstu svih aktivnosti.

Kod nas, području koje obuhvata termin profesionalna astrologija, sve astrološke konsultacije i astrološka savetovanja su pod vodstvom stručnog, dinamičnog, posvećenog tima koji poseban naglasak stavlja na lični razvoj svakog klijenta. Veoma smo predani u izvršavanju naše misije sa visokim standardom kvaliteta što u potpunosti stavlja na raspolaganje sve informacije u oblasti koja se tiče segmenta profesionalna astrologija.