Astrologija natalna karta

Vaš Svakodnevni Astro Portal. Mesto gde tajne ne postoje!

.

Nazovite nas

Astrologija natalna karta

Vaš Svakodnevni Astro Portal. Mesto gde tajne ne postoje!

.

Nazovite nas
astrologija natalna karta

Astrologija natalna karta

Da li poznavanje samog sebe omogućava čoveku da se uzdigne mentalno iznad mnogih događaja u igri života, vođen unutrašnjom snagom i sopstvenim kvalitetima? Kroz koncept astrologija natalna karta prikazan je jedan od načina sopstvene samospoznaje koja svakome stoji na raspolaganju. Ali šta je to natalna karta? Da li je to način života sa prepoznavanjem određenih mogućnosti, gde je istovremeno kroz sve okolnosti osobi dato da kroz slobodnu volju donosi najbolje odluke?

Da bi bolje razumeli koncept astrologija natalna karta treba krenuti od početka. Pojam natalna karta odnosi se na put ili putovanje kojim će pojedinac proći. Svaka natalna karta je drugačija i na svetu ne postoje dve potpuno iste natalne karte rođenja. S’ obzirom da su pojedine planetarne konfiguracije iste tek nakon skoro trideset hiljada godina, mogućnost identičnih natalnih karti je sasvim mala. Znači zapis o vrsti životnog putovanja predočen je kroz područje astrologija natalna karta.

Opšti pojam astrologija natalna karta prikazuje položaj planeta i zvezda u zodijaku u tenutku rođenja. Prikazani položaj planeta kroz različite pozicije i znakove predstavlja osnovne naznake, kao što su karakter osobe, talenti, osobine, fizička aktivnost, izgled, temperament, zdravlje, profesionalni uspeh, lični život i životna odredišta.

Astrologija natalna karta za precizno tumačenje

Za precizno tumačenje i interpretaciju natalne karte, otkrivanje planetarnih pozicija u času rođenja i zanimljivih aspekata treba se obratiti profesionalnom astrologu koji je uvek dostupan kroz neku formu opcije astrologija natalna karta. U toku konsultacije sa astrologom osoba se upoznaje sa pozicijom planeta u svojoj natalnoj karti, dobija nova saznanja vezana za veću samospoznaju, suočava se sa sektorima koji mogu biti problematični ili nisu dovoljno usklađeni. Znači, natalna karta istovremeno prikazuje sve prednosti i mane, stavljajući fokus pažnje ka popravljanju svega onoga što nije harmonizovano, a zahteva veću pažnju pojedinca.

Natalnu kartu osobe ne može koristiti niko drugi, a samim tim u njoj je sadržan putokaz ka najboljim životnim putevima i darovima sudbine koji su dati pojedincu da ostvari srećan i ispunjen život. Samim primerom o jedinstvenosti natalnih karti dolazimo do zaključka da koncept astrologija natalna karta je složen i specifičan instrument čija je svrha sticanje mudrosti i sazrevanje u različitim fazama života.

Šta još osoba može saznati kroz koncept astrologija natalna karta? Postoje mnoge stvari koje astrološki savetnik može otkriti u interpretaciji. Ako osoba nije bila zadovoljna tumačenjem natalne karte ili je dobila nepotpune odgovore, kroz opciju astrologija natalna u svako doba može dobiti kvalitetnu i vrlu preciznu interpretaciju natalne karte koju će u potpunosti razumeti.

I uprkos brojnim internet aplikacijama i tehnološkim dostignućima, postoje određena područja u životu poput astrologije gde samo u kontaktu sa astrologom možete da proniknete u suštinu stvari i dobijete razjašnjenje  na mnoge sumnje i nedoumice. Sva pitanja koja vas podstiču da nađete odgovore i uvidite razliku u smislu kvaliteta dobijene interpretacije je opcija astrologija natalna karta.

Astrologija natalna karta osnovni vodić

Da li ste spremni za malo astrološko putovanje u cilju dobijanja odgovora i brojnih zanimljivosti vezanih za opciju astrologija natalna karta? Ovaj osnovni vodič pomoći će u boljem razumevanju sažetka natalne karte i trendova koji su prisutni u ličnosti svake osobe.

-Prema anketi Googla “pojam astrologija se pojavljuje na više od 13 miliona internet stranica”.

– Najpoznatije informacije o zvezdama datiraju od pre pet hiljada kada su beleženi planetarni tranziti od strane drevnih sveštenika iz Mesopotamije.

-Sumerska civilizacija postavila je važne astrološke temelje vezane za planete. Oni su verovali da je planeta Venera sinonim plodnosti i lepote.

U drevnom Egiptu se smatralo da je Sunce simbol velikih blagoslova, a Mesec pokazatelj zlih dešavanja.

-Indija, Kina i Grčka su bile zemlje u kojima se velika važnost pridavala kretanju zvezda i planeta. Astrologija natalna karta kroz tumačenja raznih tada poznatih astrologa ovde su doprinela postepenom odvajanju astronomije i astrologije.

-Prema sprovedenim anketama, oko 80% žena veruje u astrologiju i one predstavljaju najvernije čitatelje kolumni astrologija natalna karta.

-Natalna karta definisana je veoma jednostavnim obrascima i pravilima. Znakovi pokazuju kako se stvari odvijaju, dok kuće horoskopa otkrivaju gde se situacije dešavaju. Svaka kuća je jedna oblast života, prikazana određenim znakovima i planetama.

-Raspored četiri elementa vatreni, vodeni, vazdušni i zemljani otkrivaju različite kvalitete kroz znakove. Naime, fiksni znakovi su povezani sa tvrdoglavošću, promenljivi sa odličnom komunikacijom i fleksibilnim pristupom, kardinalni sa inicijativom, vodeni sa istrajnošću.

-Zanimljiva informacija koja se tiče pitanja astrologija natalna karta je da se prvih šest kuća horoskopa odnose na materijalni aspekt, fizičko telo i zdravlje. Ostalih šest kuća povezano je sa elementima duhovnosti, podsvesti i ljubavnih tema.

– Lunarni znak u natalnoj karti odnosi se na mesto gde je Mesec položen u času rođenja i opisuje naše emocije, osećaje i način prihvatanja situacija.

-U natalnoj karti MC je mesto gde će osoba ispuniti svoju svrhu kroz status ili položaj na društvenoj lestvici. Od velike je važnosti da pogleda koji je vladar znaka i prisutni aspekti kako bi se utvrdilo da li će osoba postići uspeh kome teži.

– Pozicije planeta u času rođenja u natalnoj karti prikazuju energiju osobe, a u zavisnosti od redosleda planeta i aspekata  može se saznati da li je osoba sklona usponima ili padovima, traženju rizika ili stabilnosti.

Astrologija natalna karta kao mapa mističnih simbola otvara nam vrata ka razumevanju sopstvene prirode, spaja nas sa našom suštinom, dajući mogućnost da istražimo sve dostupne nam puteve mudrosti na uskoj stazi ovozemaljskog života.