Astro centar

Vaš Svakodnevni Astro Portal. Mesto gde tajne ne postoje!

.

Nazovite nas

Astro centar

Vaš Svakodnevni Astro Portal. Mesto gde tajne ne postoje!

.

Nazovite nas
astro centar

Astro centar

Svako od nas poznaje bar jednu osobu koja je konsultovala stručnog astrologa sa ciljem da otkrije šta joj donosi budućnost. Ukoliko ste čitali horoskope, dnevne prognoze ili ste se detaljnije informisali o astrologiji na internet stranicama onda ste čuli za naš astro centar. No, jedno od čestih pitanja je kakav uticaj imaju zvezde i planete na naš život?  Da li znamo istinski smisao svog horoskopskog znaka na život? Koncept astrologije kao nezaobilazna tema u svakodnevnim razgovorima spada  u jednu od zanimljivijih, ukoliko se sagleda objektivno i smisleno.

Mnogi trenuci našeg života obeleženi su jedinstvenim kvalitetom i astrološka karta je specifičan vodič za svaki period života. Analizom interakcije svih elemenata koji su prisutni, kuća, planeta, znakova, stupamo u kontakt sa jedinstvenim jezikom kosmosa. Zbog toga govoreći o astrologiji koja obuhvata sve sfere čovekovog života, ograničenja ne smeju postojati. Astro centar je mesto koje ima mnogo više značaja od predviđanja budućnosti, jer da bi se dešifrovali kosmički kodovi, potrebno je mnogo razumevanja za dobijene smernice koje pomažu da se nauče sopstvene lekcije sa minimalnim naporom.

Naš astro centar osnovan je sa originalnom i jedinstvenom namerom za pružanje stručnih odgovora iz astrologije u različitim područjima, gde su zahtevi korisnika i dugogodišnjih klijenata uvek bili na prvom mestu. Od samog osnivanja astro centar je težio poboljšanju kvaliteta usluga, prilagođavajući formu tradicionalne i moderne astrologije u stvarnosti kroz sve postojeće aktivnosti. Naši astrolozi koji su eminentni stručnjaci iz ove oblasti imaju za cilj da uz pomoć različitih astroloških tehnika analiziraju aspekte korisnika u području finansija, ljubavi, komunikacije, mentalnog i emocionalnog izražavanja, profesionalnih aktivnosti i mnogih drugih segmenata.

Astro centar je bogat izvor informacija

Ono što naš astro centar čini jednim od najprestižnijih je bogat izvor informacija iz teme astrologije, mogućnost pozivanja astrologa svakog radnog dana od 0-24 i spremnost našeg tima da svim korisnicima maksimalno izađe u susret po pitanju mnogih detalja vezanih za različite astrološke konsultacije. Shodno tome, astro centar je važna karika i moćan saveznik svakome ko teži traženju odgovora, samospoznaji ili donošenju životnih odluka.

Astrologija koja spada u važan divinacijski alat, zajedno sa drugom veštinama i znanjima u velikoj meri svakom pojedincu može olakšati razumevanje sopstvenog životnog puta i sudbinskih dođaja. Na taj način svaki astrolog pomaže pri najvažnijim izborima, kako na profesionalnom tako i na društvenom planu.

Astro centar kroz profesionalnu primenu astrologije i drugih ezoteričnih disciplina nudi dosta različitih usluga među koje spadaju i sledeće teme:

-Astrološka analiza ličnosti

– Izbor i smer karijere

– Profesionalni odnosi

– Porodično slaganja i elementi karme

– Mogućnosti za dobijanje potomstva

– Geografski najbolje i najprikladnije lokacije za život i selidbu

– Idealna razdoblja za povratak izgubljene imovine

– Uravnoteženje i usklađivanje na mentalnom i fizičkom planu

– Otkrivanje razloga promena u obrascu ponašanja

– Negativno karmičko nasleđe u području posla, odnosa i finansija

– Najbolje vreme za dobijanje sudske parnice

– Dinamika odnosa sa zaposlenima

– Uticaj porodice na buduće supružnike ( često pitanje na opciji astro centar)

– Nastavak dugogodišnjeg ljubavnog partnerstva

– Razmišljanje i planovi emotivnog partnera za budućnost

– Kompatibilna interakcija između supružnika i roditelja

– Karmički ljubavni odnosi

– Izlaz iz kockarskih dugovanja

– Prevazilaženje depresivnog stanja ( zahteva odgovor stručnog konsultanta iz određene oblasti na opciji astro centar)

– Kako se postaviti prema osobama sa porocima

– Najbolje boje i dani prema astrološkim pozicijama planeta

– Pokretanje zajedničkog posla

Uzimajući u obzir važnost drevnih disciplina, među kojima astrologija ima značaj uticaj, astro centar predstavlja konstruktivnu prekretnicu u sticanju novih znanja, pružanju usluga i odgovora na mnoga važna pitanja. U skladu sa novim i modernim trendovima astro centar promoviše ozbiljan način praktikovanja astrologije uz veliku odgovornost, profesionalni pristup i odlične rezultate u radu. Na taj način astro centar omogućava sjajnu razmenu iskustva sa zadovoljnim klijentima, ali i potrebu za deljenjem novih znanja i zanimljivih tema.

Različite astrološke teme u astro centru

Među različitim astrološkim temama, koje obuhvata astro centar, prisutan je veliki interes klijenata za pomoć u izgradnji samospoznaje, razumevanje određenih događaja, istraživanje sopstvenih osećaja, dalekim putovanjima, značajna pažnja usmerena je ka oblasti karme, poslovnog područja i ljubavne sinastrije. Ujedno pozicije određenih planeta u pojedinim znakovima i kućama horoskopa spadaju u važna pitanja koja su prisutna u razgovoru sa odabranim astrologom.

Pored poznatih astrologa, na opciji astro centar prisutni su najbolji stručnjaci iz oblasti tarota, vidovitosti, runa, graha, numerologije i holističkih terapeuta.

Naš astro centar ima tri glavna područja delovanja, a to su pružanje stručnih konsultacija, astrološko savetovanje i bolju informisanost iz sveta astrologije. Ono što astro centar čini jedinstvenim je vizija da se pomogne svakom korisniku u smislu razvoja, orjentisanosti na krajnji rezultat kroz inovativnu i profesionalnu astrološku praksu.

Učinkovitost rezultata, korisnost, predanost, odgovornost, preciznost u radu, kontinuirana nadogradnja znanja svih stručnih saradnika čine da astro centar bude broj jedan na raznovrsnom tržištu. Astro centar ima cilj da kroz stalnu obnovu i primenjivu astrološku praksu se zalaže za stvarne i merljive rezultate u smislu kontinuiranog razvoja svakog pojedinca, uz pozitivne i konstruktivne savete. Različiti astrološki sadržaji, veliko iskustvo, ljubaznost, reputacija i ugled stručnjaka iz ove oblasti, kao i pristupačnost čine da kvalitet usluga bude uvek vrhunski.