Astro sajt

Vaš Svakodnevni Astro Portal. Mesto gde tajne ne postoje!

.

Nazovite nas

Astro sajt

Vaš Svakodnevni Astro Portal. Mesto gde tajne ne postoje!

.

Nazovite nas
astro sajt

Astro sajt

U svima nama postoji individualna težnja da pronađemo ljubav, ravnotežu i sklad. Svrha postojanja koja obuhvata usklađivanje prema izvoru, odnos sa drugim ljudima, događajima i okolnostima je najvažnije životno putovanje kako bi započeli proces ličnog i duhovnog razvoja. Budući da se svakodnevno susrećemo sa mnogobrojnim načinima (knjige, članci, astro sajt, časopisi, konsultacije) koji otkrivaju kako da bolje upoznamo sebe i razumemo svoju istinsku prirodu, astrologija takođe može biti jedan od pristupa u dobijanju odgovora i praktičnim rešenjima.

Sinteza mudrosti tradicionalne astrologije prikazana kroz savremen pristup daje veliki doprinos u modernom svetu u različitim područjima života: porodica, finansije, ljubav, duhovnost. Astro sajt kao vrlo jednostavan vodič, uz pomoć ove drevne tehnike kroz pregršt različitih tema, daje nam uvid o univerzalnim zakonima kosmosa sa ciljem da svet oko sebe vidimo mnogo smislenije.

Astro sajt je deo astro centra

Astro sajt kao deo astro centra u saradnji sa najboljim astrolozima u svom sadržaju nudi obilje različitih astroloških metoda, tehnika i tekstova sa ciljem da svim korisnicima prezentuje osnovu astrologije, zanimljiva saznanja i profesionalne astrološke konsultacije. Ujedno, astro sajt je sjajno mesto za sve one osobe koje žele proširiti svoje znanje ili se upoznati sa određenim prediktivnim interpretacijama grafikona.

U sklopu sadržaja, astro sajt akcenat stavlja na sve osnovne zanimljivosti iz oblasti astrologije, kao što su:

Natalna karta

Dvanaest znakova i četiri elementa i spona kroz dvanaest energetskih polja

Planete i njihovo delovanje na čovekov život

Astrološke kuće horoskopa i oblast iskustva

Savremen uvid u planetarne aspekte

Tablica horoskopa

Aspekti u ravnoteži sa ostalim elementima horoskopa

Mesečevi čvorovi  u kombinaciji sa retrogradnim planetama

Nepovoljne planetarne pozicije i postizanje potencijala

Pored osnovnih saznanja, na opciji astro sajt prikazane su i sledeće teme:

Uticaj Saturna i Jupitera na svakodnevni život čoveka

Mesec i njegov uticaj na emocije, podvest, ponašanje

Delovanje planetarnih aspekata – inuitivno i racionalno

Severni čvor i važna misija osobe u ovom životu

Južni čvor i karmičke spone kojih se treba osloboditi

Neravnoteža četiri elementa u horoskopu

Saturn kroz nasledstvo porodice

Koja je planeta aktivator porodičnih nesuglasica

Višestruka manifestacija planeta u kućama

I pored mnogobrojnih tema koje su zastupljenje na stranici astro sajt, svakodnevno ljubavna astrologija spada u jednu od veoma zanimljivih i traženih sadržaja. Proučavanje astroloških grafikona, jasno i precizno otkriva mnoge obrasce ličnosti, a u holističkom smislu omogućava objektivno sagledavanje sebe i bliskih osoba. Poznavanjem utvrđene periodičnosti i astroloških ciklusa može se otkriti prošlost, sadašnjost i budućnost, izraz unutrašnjeg emocionalnog sveta i snage podvesti. Prisutne razlike su te koje pružaju potpuno novu perspektivu i pružaju priliku za odgovore u postojećem parnerstvu.

Astro sajat nudi teme iz astrologije

U sklopu opšteg sadržaja astro sajt nudi teme iz oblasti svetske astrologije, daje interpretaciju društvenih dešavanja u ekonomskim, poslovnim, finansijskim područjima. Pored ovih tema, astro sajt veliku pažnju pridaje planetarnim ciklusima, pomračenjima, značajnim globalnim tranzitima, ističe važnost godišnjih planetarnih ciklusa kako na individualnom, tako i na globalnom planu. Kroz nove koncepte astro sajt predočava na fazu duhovnog buđenja i boljeg uvida kako uzeti u obzir sve ono što ima pravu suštinu i otvara vrata ka svim nivoima izobilja. Na ovoj stranici i u brojnim tekstovim astro sajt želi da podstakne kroz mistične astrološke teme i poruke da svako ima svoju svrhu i da je istraživanje sudbine važno putovanje koje nas vodi ka mogućnosti da izgradimo sopstvenu sreću.

Ono što naš astro sajt svakako izdvaja od drugih je i mogućnost konsultovanja sa poznatim astrolozima koji na profesionalan i detaljan način daju odgovore na mnoga pitanja koja će vam pomoći da se bolje orjentišete prema budućnosti. Na ovaj način možete saznati koje prediktivne tehnike koriste naši astrolozi, u kom području astrologije imaju najviše iskustva i sve o njihovoj profesionalnoj praksi.

U sklopu svog sadržaja astro sajt produbljuje sve pojmove vezane za praktično tumačenje natalnih karti gde su najviše pokrivene tri teme, a to su – karakteristike i ponašanje osobe, ljubavno slaganje i područje seksualnosti, profesija i profesionalni izbori. Na takav način astro sajt prikazuje praktične primere, daje metodologiju u tumačenju grafikona, detaljno tumačenje mnogih planetarnih pozicija u glavnim područjima života.

Uopšteno, opcija astro sajt je mesto na kome su prikazane različite astrološke metode i tehnike, koje se međusobno nadopunjavaju i predlažu kako život razmotriti iz neke druge i bolje perspektive. Svaka osoba uz pomoć astrologije može promeniti sve ono što smatra problemom, odnosno izvorom novog razumevanja i prihvatanja svih odgovornosti u cilju stizanja na odredište.

Astro sajt je vodeći u sklopu portala vasastrolog.rs

Astro sajt kao jedan od vodećih internet portala svakog dana nadopunjava sadržaj stranice o astrologiji, daje korisne savete o astrologiji u praksi, zanimljivim događajima, aktuelnim temama, zajedno sa stručnjacima iz ove oblasti sa kojima možete razgovarati o svim temama. Iako je astrologija vrlo složena i duboka disciplina, astro sajt odgovara na zahteve modernog vremena i potreba svih korisnika. Originalan koncept koji koristi astro sajt je važan resurs u izgradnji budućeg znanja svih dugogodišnjih i novih klijenata.